Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma punk- en hardcorefestival Jera On Air compleet

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 11:59

Punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft de line-up van het festival in Ysselsteyn compleet gemaakt.

Woensdag heeft het festival bekendgemaakt dat onder andere Dog Eat Dog, Malevolence en Red City Radio aan de affiche zijn toegevoegd.

Pioniers
Voor Dog Eat Eat betekent het een terugkeer naar Ysselsteyn. De band uit New Jersey, die als pioniers op het gebied van hiphop en punkrock worden gezien, stonden in 2007 ook al op Jera On Air. De band scoorde in de jaren negentig hits met de nummers No Fronts, Who’s The Kings en Rocky.

Outdoor
Verder wist de organisatie met Malevolence een van de grootste hardcorebands uit het Verenigd Koninkrijk te strikken. De punkrockers van Red City Radio zijn ook geboekt. Zij staan bekend om hun spetterende liveshows. Verder is Jera On Air erin geslaagd om Paceshifters, Call It Off, Toxic Shock, I Against I, Beat The Red Light, Generation 84, Citizens Patrol en Year Of The Knife naar het grootste outdoor punk- en hardcorefestival van Nederland te halen.

Lees ook: Opnieuw driedaagse editie Jera On Air

Eerder kondigde het festival de komst van onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent en Enter Shikari al aan.

De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen