Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Programma punk- en hardcorefestival Jera On Air compleet

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 11:59

Punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft de line-up van het festival in Ysselsteyn compleet gemaakt.

Woensdag heeft het festival bekendgemaakt dat onder andere Dog Eat Dog, Malevolence en Red City Radio aan de affiche zijn toegevoegd.

Pioniers
Voor Dog Eat Eat betekent het een terugkeer naar Ysselsteyn. De band uit New Jersey, die als pioniers op het gebied van hiphop en punkrock worden gezien, stonden in 2007 ook al op Jera On Air. De band scoorde in de jaren negentig hits met de nummers No Fronts, Who’s The Kings en Rocky.

Outdoor
Verder wist de organisatie met Malevolence een van de grootste hardcorebands uit het Verenigd Koninkrijk te strikken. De punkrockers van Red City Radio zijn ook geboekt. Zij staan bekend om hun spetterende liveshows. Verder is Jera On Air erin geslaagd om Paceshifters, Call It Off, Toxic Shock, I Against I, Beat The Red Light, Generation 84, Citizens Patrol en Year Of The Knife naar het grootste outdoor punk- en hardcorefestival van Nederland te halen.

Lees ook: Opnieuw driedaagse editie Jera On Air

Eerder kondigde het festival de komst van onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent en Enter Shikari al aan.

De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen