Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma punk- en hardcorefestival Jera On Air compleet

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 11:59

Punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft de line-up van het festival in Ysselsteyn compleet gemaakt.

Woensdag heeft het festival bekendgemaakt dat onder andere Dog Eat Dog, Malevolence en Red City Radio aan de affiche zijn toegevoegd.

Pioniers
Voor Dog Eat Eat betekent het een terugkeer naar Ysselsteyn. De band uit New Jersey, die als pioniers op het gebied van hiphop en punkrock worden gezien, stonden in 2007 ook al op Jera On Air. De band scoorde in de jaren negentig hits met de nummers No Fronts, Who’s The Kings en Rocky.

Outdoor
Verder wist de organisatie met Malevolence een van de grootste hardcorebands uit het Verenigd Koninkrijk te strikken. De punkrockers van Red City Radio zijn ook geboekt. Zij staan bekend om hun spetterende liveshows. Verder is Jera On Air erin geslaagd om Paceshifters, Call It Off, Toxic Shock, I Against I, Beat The Red Light, Generation 84, Citizens Patrol en Year Of The Knife naar het grootste outdoor punk- en hardcorefestival van Nederland te halen.

Lees ook: Opnieuw driedaagse editie Jera On Air

Eerder kondigde het festival de komst van onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent en Enter Shikari al aan.

De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen