Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma Pinkpop compleet: twee keer Floor Jansen

Geplaatst opdonderdag 21 april 2022 - 11:55

Het programma van Pinkpop is compleet, mits er natuurlijk geen bands afvallen.

De Amerikaanse rockband Dead Poet Society vult op Pinkpopzondag het laatste gaatje in de line-up.

Floor Jansen-vrijdag
Daarnaast hebben twee bands zich alweer afgemeld, maar hun plaatsen zijn ook alweer ingevuld. The Pretty Reckless zou op vrijdag 17 juni op het podium staan, in plaats daarvan geeft onze eigen Floor Janssen een optreden. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van de in Beegden opgegroeide zangeres, want zij staat die dag ook al met haar symfonische metalband Nightwish op het podium.

Mother Mother
Singer-songwriter Kacy Musgraves zou op zondag haar countryliedjes komen spelen, maar ook dat gaat niet door. Het gat wordt ingevuld door het Canadese Mother Mother.

Blokkenschema
Nu de line-up compleet is, gaat de festivalorganisatie aan de slag met het blokkenschema waarin alle artiesten over de vier podia worden verdeeld. Headliners Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons zullen in ieder geval op het hoofdpodium staan, zij sluiten achtereenvolgens de vrijdag, zaterdag en zondag af.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen