Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma opening vastelaovesseizoen gepresenteerd

Geplaatst opdinsdag 10 oktober 2017 - 14:53

Er staan dit jaar 33 acts op het podium van De11devande11de op het Vrijthof in Maastricht.

Dat blijkt uit het volledige programma van het evenement waarmee het Limburgse vastelaovesseizoen elk jaar wordt geopend.

Heel Limburg
Het programma is een mix van bekend en onbekend, uit heel Limburg, van Kelmis tot Horst. Dinsdagochtend werd het via L1 bekendgemaakt.

De winnaars van het LVK, het TVK en het KVL maken hun opwachting en acts als Sjpringlaevend, Roy Selder en W-Dreej-opvolger Christel en Quinn maken hun De11devande11de-debuut.

Foto: Focuss22/Jean-Pierre Geusens

Er is ook veel ruimte voor live-bands. Promilaasj, Appelemoos en de Janse Bagge Bend maken hun opwachting op 11 november.

Dikke trom
Twee keer elf dikketromspelers vormen een in het oog springende act. Zij staan met La Bamba op het podium om een speciale versie van hun hit ‘Knaokehel op det Vel’ ten gehore te brengen. Inschrijven daarvoor kan hier.

Beppie Kraft tijdens De11devande11de in 2016
Foto: Jean-Pierre Geusens

Beppie
De 'grande finale' is ook dit jaar weer in handen van Beppie Kraft. Haar optreden wordt live begeleid door het grote Goud&Diamant-orkest waarmee Beppie eerder dit jaar al twee jubileumconcerten gaf in Maastricht.

Tijdens De11devande11de wordt ook het L11-vastelaovesgezicht van 2018 bekendgemaakt.

L1 zendt De11devande11de dit jaar ook weer de hele dag uit op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen