Overslaan en naar de inhoud gaan

Proefspeler Nissilä trefzeker voor MVV

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 21:18

MVV heeft zaterdag in De Geusselt in Maastricht met 7-0 gewonnen van Spouwen-Mopertingen, dat in België in de tweede klasse amateurs speelt.

De Finse proefspeler Uhro Nissilä scoorde drie doelpunten voor de Maastrichtenaren.

Páts
Na amper vijf minuten spelen kopte de Fin Nissilä de bal uit een voorzet van Amadou Sylla in het Belgische doel en zes minuten later tekende hij ook voor de tweede Maastrichtse treffer. De Belgen kregen pas na een half uur de eerste kans, maar een vrije trap ging naast het doel. Op slag van rust probeerde Joshua Holtby de voorsprong van Maastrichtenaren te vergroten, maar zijn schot belandde in de tribune.

Doelpuntenregen
Tien minuten na de hervatting tikte Koen Kostons de bal uit een pass van Raoul Last bij de tweede paal binnen. Even later scoorde Nissuilä na een puike bal van Serhat Kot zijn derde treffer van de avond. Kot zorgde ook voor de voorzet waaruit Kostons de vijfde Maastrichtse treffer maakte.

Met nog een kwartier te spelen was het opnieuw raak. Een schot van Nissilä kaatste af, maar Amadou Sylla aarzelde niet en scoorde 6-0. Kort daarna bepaalde Nino Everaers de eindstand op 7-0 uit een pass van Holtby.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen