Overslaan en naar de inhoud gaan

Proefspeler Nissilä trefzeker voor MVV

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 21:18

MVV heeft zaterdag in De Geusselt in Maastricht met 7-0 gewonnen van Spouwen-Mopertingen, dat in België in de tweede klasse amateurs speelt.

De Finse proefspeler Uhro Nissilä scoorde drie doelpunten voor de Maastrichtenaren.

Páts
Na amper vijf minuten spelen kopte de Fin Nissilä de bal uit een voorzet van Amadou Sylla in het Belgische doel en zes minuten later tekende hij ook voor de tweede Maastrichtse treffer. De Belgen kregen pas na een half uur de eerste kans, maar een vrije trap ging naast het doel. Op slag van rust probeerde Joshua Holtby de voorsprong van Maastrichtenaren te vergroten, maar zijn schot belandde in de tribune.

Doelpuntenregen
Tien minuten na de hervatting tikte Koen Kostons de bal uit een pass van Raoul Last bij de tweede paal binnen. Even later scoorde Nissuilä na een puike bal van Serhat Kot zijn derde treffer van de avond. Kot zorgde ook voor de voorzet waaruit Kostons de vijfde Maastrichtse treffer maakte.

Met nog een kwartier te spelen was het opnieuw raak. Een schot van Nissilä kaatste af, maar Amadou Sylla aarzelde niet en scoorde 6-0. Kort daarna bepaalde Nino Everaers de eindstand op 7-0 uit een pass van Holtby.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen