Overslaan en naar de inhoud gaan

Proefspeler MVV keert na rel terug bij oude club

Geplaatst opvrijdag 18 augustus 2017 - 11:24

Een bijzondere situatie bij FC Dordrecht: linksback Bradley de Nooijer (19), die eerder deze maand werd weggestuurd bij de club, zit vrijdag 'gewoon' bij de selectie voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Het contract van De Nooijer werd ontbonden vanwege zijn te hoge vetpercentage en een daaropvolgend conflict. Na zijn vertrek liep hij stage bij MVV.

Lees ook: MVV heeft 'te dikke' verdediger op proef

Onduidelijk
Waarom hij niet in Maastricht is gebleven, blijft vooralsnog onduidelijk. "Alles is mogelijk. MVV werd het niet, want er kwam iets tussen. Engeland was ook een optie. Hij gaat hier meetrainen en dan kijken wat er op zijn pad komt", zei vader en FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer eerder tegen FOX Sports.

Fortuna Sittard
Vrijdag is zoon Bradley zelfs onderdeel van de selectie van FC Dordrecht, dat het in de eerste speelronde van het Jupiler League-seizoen opneemt tegen Fortuna Sittard. De verdediger heeft overigens geen nieuw contract ondertekend; hij mag de wedstrijd in Sittard op amateurbasis spelen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV heeft 'te dikke' verdediger op proef
MVV op jacht naar eerherstel
MVV pakt drie punten in eigen huis
MVV komt niet verder dan 2-2 tegen FC Dordrecht
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen