Clément Couturier, proefspeler VVV

Nieuwe speler op proef bij VVV-Venlo

De 26-jarige Fransman Clément Couturier is op proef bij VVV. Vanaf vrijdag sluit de middenvelder aan bij de selectie van trainer Hans de Koning.

fk200706-0199
Twee spelers op proef bij MVV

De 20-jarige aanvaller Timo Stavitski en de 23-jarige verdediger Tom Plezier mogen zich gaan bewijzen bij MVV Maastricht.

Engels duo probeert contract af te dwingen bij MVV

MVV heeft twee Engelse spelers op proef. Het gaat om keeper Daniel Grimshaw (21) en verdediger Shaun Hobson (21).

Roda JC heeft Champions League-bankzitter op proef

Middenvelder George Glendon (24) is op proef in Kerkrade. De Engelsman trainde donderdag mee met de selectie van Jean-Paul de Jong.

Oud-Fortunees en bekende van De Jong op proef bij Roda JC

Verschillende spelers krijgen de komende dagen de kans om zich te bewijzen bij Roda JC. Onder hen ook Okan Kurt (24), een middenvelder die in het seizoen 2016-2017 nog voor Fortuna Sittard uitkwam.

Fortuna Sittard verwelkomt Deense aanvaller op training

De Deense aanvaller Nikolai Laursen (21) traint donderdagmorgen voor het eerst mee bij Fortuna Sittard. Hij krijgt anderhalve week om de Sittardse staf te overtuigen.

Fortuna Sittard test Belgisch talent en Franse mandekker

Fortuna Sittard is zaterdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Op de eerste training waren ook Jacky Donkor (20) en Grégoire Amiot (24) te ontwaren. De twee krijgen de kans om een contract in de wacht te slepen.

Talentvolle Welshman moet Roda JC overtuigen

Roda JC heeft vrijdagochtend verschillende proefspelers mogen verwelkomen op de training. Onder hen aanvaller Brandon Lee Griffiths (20) uit Wales, die mag proberen trainer Robert Molenaar te overtuigen van zijn kunnen.

Proefspeler Touré valt niet in de smaak bij VVV

Proefspeler Idrissa Touré blijkt niet de gewenste versterking te zijn voor VVV-Venlo.

Testspeler verlaat MVV na gesprek met Elsen

De toekomst van Jari Vandeputte (21) ligt waarschijnlijk niet bij MVV.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten