Overslaan en naar de inhoud gaan

Proefperiode Michaël Maria bij PEC Zwolle duurt één dag

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 15:23

Aan de proefperiode van Michaël Maria bij PEC Zwolle is na nog geen dag meetrainen een einde gekomen.

De onfortuinlijke linksback uit Kerkrade moest deze week op de eerste trainingsdag afhaken met een blessure, meldt De Stentor.

Definitief afscheid?
De 25-jarige vleugelverdediger en PEC Zwolle hebben daarop, sneller dan gedacht, weer afscheid van elkaar genomen. Het is echter niet uitgesloten dat de Blauwvingers hem op een later moment alsnog vastleggen. "Dat kan Michaël zijn als hij weer fit is, maar ook een ander. We kijken continu om ons heen", zegt coach John Stegeman tegen de krant.

Linkspoot
Zwolle zoekt nog een linksback als back-up voor Kenneth Paal en daarom kreeg Maria de gelegenheid om zich te bewijzen op het trainingsveld. De linkspoot is transfervrij sinds hij deze zomer vertrok bij het Australische Adelaide United.

PSV
De geboren Limburger is inmiddels negentienvoudig international van Curaçao. Hij speelde eerder bij onder meer VfL Bochum, Erzgebirge Aue, FC Twente en Charlotte Independence. Maria werd opgeleid bij PSV. Bij de beloftenploeg van de Eindhovenaren mocht hij ook zijn conditie op peil houden voordat hij begon aan zijn stage bij PEC Zwolle.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen