Overslaan en naar de inhoud gaan

Proefperiode Michaël Maria bij PEC Zwolle duurt één dag

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 15:23

Aan de proefperiode van Michaël Maria bij PEC Zwolle is na nog geen dag meetrainen een einde gekomen.

De onfortuinlijke linksback uit Kerkrade moest deze week op de eerste trainingsdag afhaken met een blessure, meldt De Stentor.

Definitief afscheid?
De 25-jarige vleugelverdediger en PEC Zwolle hebben daarop, sneller dan gedacht, weer afscheid van elkaar genomen. Het is echter niet uitgesloten dat de Blauwvingers hem op een later moment alsnog vastleggen. "Dat kan Michaël zijn als hij weer fit is, maar ook een ander. We kijken continu om ons heen", zegt coach John Stegeman tegen de krant.

Linkspoot
Zwolle zoekt nog een linksback als back-up voor Kenneth Paal en daarom kreeg Maria de gelegenheid om zich te bewijzen op het trainingsveld. De linkspoot is transfervrij sinds hij deze zomer vertrok bij het Australische Adelaide United.

PSV
De geboren Limburger is inmiddels negentienvoudig international van Curaçao. Hij speelde eerder bij onder meer VfL Bochum, Erzgebirge Aue, FC Twente en Charlotte Independence. Maria werd opgeleid bij PSV. Bij de beloftenploeg van de Eindhovenaren mocht hij ook zijn conditie op peil houden voordat hij begon aan zijn stage bij PEC Zwolle.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen