Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen op het spoor zijn voorbij, vertraging neemt af

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 13:18

Het treinverkeer in Limburg had dinsdag te maken met fikse storingen en dat leidde tot flinke vertragingen voor reizigers.

De problemen begonnen in de ochtend en hielden aan tot ongeveer 14:30 uur, meldt de NS.

Winterweer
Vooral de verbinding tussen Eindhoven en Maastricht kampte met veel storingen waardoor de reistijd opliep met een extra uur. Eenzelfde situatie ontstond op de verbinding tussen Sittard en Kerkrade en het traject Maastricht-Kerkrade. De NS wijt de hinder vooral aan het extreme winterweer van laatste dagen waardoor de wissels vaak niet werkten.

Ook op de Maaslijn hadden reizigers tot het begin van de middag vertraging. Dat had te maken met een reparatie aan het spoor na een ongeval op dinsdag.

Werkzaamheden
Tussen Venlo en het Duitse Viersen is de dienstregeling aangepast vanwege werkzaamheden. Die zijn maandag begonnen en duren nog tot 17:00 uur woensdag. Er zijn bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een uur extra reistijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen