Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen op A77 duren nog tot eind november

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 11:02

De verkeersproblemen op de A77 tussen Boxmeer en Gennep zullen waarschijnlijk nog tot eind november duren.

Dat meldt Rijkswaterstaat op de website.

Maasbrug
De rijbaan richting Duitsland is vanwege problemen met een defecte voegovergang op de Maasbrug lange tijd afgesloten. Rijkswaterstaat heeft daarom de twee rijstroken richting Nederland ingeregeld voor twee richtingen.

Doorsteken
De rijstroken zijn met barriers van elkaar gescheiden en er zijn doorsteken gemaakt zodat het verkeer richting Duitsland toch gebruik kan maken van de A77. De afslag richting Gennep is door deze maatregel vanuit Nederland niet bereikbaar. Verkeer richting Gennep moet omrijden of gebruikmaken van een veerpont.

Er geldt op het gedeelte van de A77 tussen Boxmeer en Gennep een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

Reparatie
Het is nog niet bekend wanneer de spoedreparatie aan het wegdek op de A77 van start zal gaan. Ook is niet duidelijk hoe lang dit gaat duren. Rijkswaterstaat houdt er op dit moment rekening mee dat de rijbaan nog tot eind november afgesloten zal blijven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen