Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen op A77 duren nog tot eind november

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 11:02

De verkeersproblemen op de A77 tussen Boxmeer en Gennep zullen waarschijnlijk nog tot eind november duren.

Dat meldt Rijkswaterstaat op de website.

Maasbrug
De rijbaan richting Duitsland is vanwege problemen met een defecte voegovergang op de Maasbrug lange tijd afgesloten. Rijkswaterstaat heeft daarom de twee rijstroken richting Nederland ingeregeld voor twee richtingen.

Doorsteken
De rijstroken zijn met barriers van elkaar gescheiden en er zijn doorsteken gemaakt zodat het verkeer richting Duitsland toch gebruik kan maken van de A77. De afslag richting Gennep is door deze maatregel vanuit Nederland niet bereikbaar. Verkeer richting Gennep moet omrijden of gebruikmaken van een veerpont.

Er geldt op het gedeelte van de A77 tussen Boxmeer en Gennep een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

Reparatie
Het is nog niet bekend wanneer de spoedreparatie aan het wegdek op de A77 van start zal gaan. Ook is niet duidelijk hoe lang dit gaat duren. Rijkswaterstaat houdt er op dit moment rekening mee dat de rijbaan nog tot eind november afgesloten zal blijven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen