Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen met warm water voor bewoners opvang Horn

Geplaatst opdinsdag 3 januari 2017 - 6:46

Meer dan twintig bewoners van een maatschappelijke woonvoorziening van Moveoo in Horn hebben al wekenlang nauwelijks de beschikking over warm water.

De problemen met de warmwatervoorziening zorgden ervoor dat bewoners van Moveoo in Horn soms lange tijd zonder warm water zaten.

Vrieskou
Vooral de afgelopen weken, waarbij de temperatuur onder het vriespunt kwam, zorgde het gebrek aan warm water voor ongemak. Het inschakelen van een monteur bood telkens maar korte tijd soelaas. "Meestal was er dan een dag of enkele uren warm water, waarna zich hetzelfde probleem voordeed", legt Marie Josee Vollebergh van Moveoo uit. "Zo zijn we eigenlijk sinds eind november blijven sukkelen."

Oplossing
De woningcorporatie, waar Moveoo het pand aan de Rijksweg in Horn van huurt, is verantwoordelijk voor de warmwatervoorziening en is druk bezig met een definitieve oplossing voor het probleem. Wonen Zuid hoopt deze week een nieuwe ketel te kunnen plaatsen.

De bewoners van Moveoo hoeven het tot die tijd niet zonder warm water te doen. De woningcorporatie heeft op oudejaarsdag een noodvoorziening in het gebouw geplaatst zodat de bewoners wel gewoon warm kunnen douchen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

van hoekwoning naar tinyhouse
Video: Els verruilt royale hoekwoning voor tiny house
Limburg getroffen door verschillende korte stroomstoringen
Midden-Limburgse gemeenten benieuwd naar woonwensen
Potloodventer gepakt na lastigvallen meisje in Horn
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen