Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen met brug: A77 bij Gennep afgesloten voor reparatie

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 17:41

De A77 is tussen knooppunt Rijckevoort en Gennep tot dinsdagochtend afgesloten voor al het verkeer.

De reden is een defecte voegovergang in een van de bruggen, liet Rijkswaterstaat via Twitter weten.

Onderzoek
De overgang zorgde voor een dusdanig gevaar dat besloten werd de weg in de richting van Duitsland volledig af te sluiten. De linkerrijstrook van de weg richting Duitsland was al eerder afgesloten vanwege een defecte voegovergang. Hier vindt onderzoek plaats naar de oorzaak. Verkeer over de vluchtstrook leiden was volgens de instantie geen optie.

Oplossing
Op dit moment werkt Rijkswaterstaat aan een oplossing om het verkeer weer in twee richtingen te laten rijden, maar zal daar op zijn vroegst dinsdag pas in slagen. Beide richtingen zullen dan op de rijrichting Duitsland - Gennep moeten rijden. De maxmimumsnelheid gaat hier 70 km/uur zijn.

Spoedreparatie
Volgens Rijkswaterstaat is het nog niet bekend wanneer de spoedreparatie op de A77 in de richting van Duitsland van start gaat en hoe lang de reparatie gaat duren. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een vertraging van een halfuur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen