Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen met brug: A77 bij Gennep afgesloten voor reparatie

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 17:41

De A77 is tussen knooppunt Rijckevoort en Gennep tot dinsdagochtend afgesloten voor al het verkeer.

De reden is een defecte voegovergang in een van de bruggen, liet Rijkswaterstaat via Twitter weten.

Onderzoek
De overgang zorgde voor een dusdanig gevaar dat besloten werd de weg in de richting van Duitsland volledig af te sluiten. De linkerrijstrook van de weg richting Duitsland was al eerder afgesloten vanwege een defecte voegovergang. Hier vindt onderzoek plaats naar de oorzaak. Verkeer over de vluchtstrook leiden was volgens de instantie geen optie.

Oplossing
Op dit moment werkt Rijkswaterstaat aan een oplossing om het verkeer weer in twee richtingen te laten rijden, maar zal daar op zijn vroegst dinsdag pas in slagen. Beide richtingen zullen dan op de rijrichting Duitsland - Gennep moeten rijden. De maxmimumsnelheid gaat hier 70 km/uur zijn.

Spoedreparatie
Volgens Rijkswaterstaat is het nog niet bekend wanneer de spoedreparatie op de A77 in de richting van Duitsland van start gaat en hoe lang de reparatie gaat duren. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een vertraging van een halfuur.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV