Overslaan en naar de inhoud gaan

Problemen bij Kerensheide: weg dicht na ongeluk vijf auto's

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 17:37

Bij een ongeluk op de A2 bij knooppunt Kerensheide is woensdag in het begin van de avondspits zeker één persoon gewond geraakt.

Het ongeluk, waarbij zeker vijf auto's betrokken waren, gebeurde in noordelijke richting, bij de verbindingsweg van de A2 naar de A76.

Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Wel is bekend dat de gewonde in een personenauto zat en bij de aanrijding bekneld raakte.

Verbindingsweg afgesloten
De gevolgen waren voor het overige verkeer merkbaar. De verbindingsweg werd afgesloten. De ANWB adviseerde mensen om te keren via Urmond om zo alsnog op de A76 terecht te komen.

Files
Ook ontstaat er een lange file op de A2, vanuit Maastricht in noordelijke richting. De vertraging liep daar op tot een half uur. Verkeer op de A76, vanuit België richting Heerlen, kreeg ook met de nodige vertraging te maken.

Bekijk de actuele situatie op de weg op de 1Limburg-verkeerspagina.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen