Overslaan en naar de inhoud gaan

Probleemkind Aziz Khalouta duikt op bij amateurclub

Geplaatst opdonderdag 27 september 2018 - 7:16

Amateurclub De Treffers heeft de gelederen versterkt met Aziz Khalouta.

De tweede divisionist uit Groesbeek heeft zich voor de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van de 29-jarige aanvaller uit Venlo, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Probleemkind
Vorig seizoen kwam Khalouta nog uit voor het Marokkaanse Moghreb Athletic Tétouan. Daarvoor speelde de Venlonaar bij Fortuna Sittard. De Nigeriaanse oefenmeester Sunday Oliseh, die destijds aan het roer stond in Sittard, had de aanvaller vanwege wangedrag uit de selectie gezet. Dit leverde Khalouta een disciplinaire schorsing op. De Sittardse club besloot vervolgens om het aflopende contract van probleemkind niet te verlengen.

Lees ook: Fortuna neemt afscheid van probleemkind Khalouta

Excuses
Het was niet voor het eerst dat Khalouta bij de Sittardenaren uit de selectie werd gekegeld. Hij werd ook al eens door toenmalig trainer Ben van Dael verbannen. Nadat hij zijn excuses had aangeboden aan de spelers en staf werd hij weer in genade aangenomen.

Debuut
In 2012 debuteerde Venlonaar in Sittard in het betaald voetbal. Na twee succesvolle seizoenen verdiende hij een transfer naar VVV. Later speelde hij nog voor het Roemeense Pandurii en FC Den Bosch.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen