Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Probleemkind Avdijaj lag moeilijk in spelersgroep Roda'

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 22:00

Problemen lijken voetballer Donis Avdijaj (22) te achtervolgen. De aanvaller uit het Duitse Osnabrück zit zonder club, nadat hij het voor de zoveelste keer verknalde bij een werkgever.

Dat schrijft Brabants Dagblad in een uitgebreid profiel over de Duitser met Kosovaarse roots.

Doelpuntenmachine
De buitenspeler werd in 2011 opgenomen in de jeugdopleiding van het roemruchte Schalke 04. Hij scoorde aan de lopende band voor de jeugdteams van de Duitse grootmacht; in 82 wedstrijden was hij liefst 76 keer trefzeker. In 2014 zat hij voor het eerst op de bank bij het eerste elftal, maar het kwam toen niet tot een debuut. Twee jaar later was het alsnog zover. Het supertalent speelde uiteindelijk twaalf wedstrijden voor de club.

Mentale problemen
Dat hij niet meer wedstrijden voor Schalke op zijn cv heeft staan, heeft volgens Brabants Dagblad alles met zijn 'mentale problemen' te maken. 'In interviews liet hij zich verleiden tot curieuze uitspraken over onder meer vrouwen. Die teksten bleven hem achtervolgen. Met zijn Mercedes reed hij in vliegende vaart over zebrapaden en ramde hij geparkeerde auto's', schrijft de krant. Schalke verloor de hoop in betere tijden en verhuurde de aanvaller aan Roda JC.

Dubieuze vrienden
Ook daar ging het volgens het dagblad mis. 'In de spelersgroep lag hij moeilijk. Dat had te maken met onder meer de manier waarop hij zich manifesteerde als hij werd gewisseld.' Avdijaj kon, ondanks vier goals en twee assists, niet voorkomen dat Roda JC degradeerde. Afgelopen zomer verruilde hij Schalke voor Willem II, maar ook dat huwelijk strandde. 'In zijn periode bij Willem II was hij op avonden voor wedstrijden geregeld te vinden in het uitgaansleven van Frankfurt, waar veel Kosovaren samen komen. Op de wedstrijddag werd hij teruggebracht en eiste hij dat zijn soms dubieuze reisgenoten in het stadion mee konden eten.'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen