Overslaan en naar de inhoud gaan

Privé-detective vindt gestolen Range Rovers terug

Geplaatst opvrijdag 11 november 2016 - 20:00

De politie heeft in een loods in Sittard dankzij een privé-detective twee gestolen Range Rovers teruggevonden.

Het gaat niet om exemplaren die begin deze maand in Hout-Blerick en Weert werden gestolen, meldt de politie aan De Limburger.

Andere auto's
De auto’s stonden in een loods aan de Industriestraat. Onderzocht wordt of twee Opel Corsa’s en een BMW die ook in de loods stonden ook zijn gestolen. Aanhoudingen zijn nog niet verricht, laat een woordvoerder van de politie weten.

Gps-systeem
De politie viel de loods binnen na een tip van een recherchebureau dat was ingehuurd door verzekeraars. Het bureau kon via een gps-systeem één van de gestolen auto’s traceren. Omdat het bureau zelf geen huiszoeking mag doen, werd de politie ingeschakeld. In de loods lagen ook auto-onderdelen.

Eerder deze week waarschuwde de politie bezitters van Range Rovers dat ze extra goed op hun auto moeten letten omdat er de laatste tijd veel gestolen worden.

Kijk op de site van De Limburger en in de zaterdagkrant voor meer achtergronden bij de Range-Roverdiefstallen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen