Overslaan en naar de inhoud gaan

Prince Charming met Tegelse Marvin eindigt met plottwist

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 21:45

Wie denkt dat de Tegelse Marvin (29) van datingprogramma Prince Charming en finalist Marnix samen zijn, komt van een koude kermis thuis.

Tijdens de reünie-uitzending, die woensdagavond werd uitgezonden, is gebleken dat Marvin tot over zijn oren verliefd is op Ferdi.

Lees ook: Tegelse Prince Charming is eruit

Marvin en Marnix kwamen na terugkomst in Nederland erachter dat ze toch niet voor elkaar gemaakt waren.

Finale
Ferdi schopte het echter wel tot de finale van Prince Charming, maar de prins op het witte paard ging toch voor Marnix. Dat was voor de hoofdrolspeler geen goede keuze en hij zocht weer contact op met Ferdi.

Lees ook: Vindt de Tegelse Prince Charming zijn ware liefde?

Tweede kans
"Toen ik aan Prince Charming begon achtte ik de kans erg klein om echte liefde te vinden. Maar ik heb hem toch echt gevonden. Het ging niet zonder slag of stoot en met een kleine omweg, maar ik ben ontzettend dankbaar voor deze tweede kans", zegt Marvin.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen