Overslaan en naar de inhoud gaan

Prince Charming afgelopen: leven ze nog lang en gelukkig?

Geplaatst opdonderdag 27 januari 2022 - 6:00

Het realityprogramma Prince Charming is woensdag definitief tot een einde gekomen. In de elfde en speciale reünie-aflevering onthult Prince Charming, Chris Berendse (28) uit Hoensbroek, wat alle kijkers willen weten: is hij nog steeds samen met Jakop?

Spoilers: dit artikel verklapt de afloop van Prince Charming.

Na een romantisch avontuur in Italië, waar veel mensen alleen maar van mogen dromen, is Chris weer terug in Nederland. Samen met alle kandidaten van het datingprogramma en presentator Carlo Boszhard blikt hij nog een keer terug op zijn avontuur.

'Grote vonk'
En wat blijkt: helaas heeft het sprookje niet lang mogen duren. Hoewel Chris tot over zijn oren verliefd is op Jakop, zijn de twee niet meer bij elkaar. "Ik voel de vonkjes, die zijn er zeker. De connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk. Daar past het woord relatie bij mij niet bij, helaas", biecht Jakop op tijdens de reünie.

Vervolgens vloeien de tranen rijkelijk bij Chris en Jakop. "Dat is lastig, pijnlijk en jammer. Het moet wel van twee kanten komen om het wel echte liefde te kunnen noemen. Als het er voor jou niet inzit, dan houdt het wel ergens op", vertelt een geëmotioneerde Chris.

'Lachend door de dag'
Tegenover L1 vertelt Chris openhartig over zijn avontuur. Ondanks zijn liefdesverdriet gaat het nog goed met Chris: "Liefdesverdriet is natuurlijk niet in een dag over en de reünie is inmiddels tweeënhalve week geleden opgenomen. Ik voel me doorgaans goed en kan gelukkig nog lachend door de dag heen."

Chris is enigszins opgelucht dat veel mensen zijn kwetsbare kant hebben kunnen zien: "Veel mensen hebben de illusie dat 'grote jongens' niet huilen, en dat dat ook juist iets is wat normaal is en gedaan moet worden. Ik ben er wel trots op dat ik dat heb kunnen laten zien."

Scott
Op de vraag hoe het zou zijn gegaan als Chris voor Scott had gekozen, is hij duidelijk: "Ik ben zelf niet zo iemand die zichzelf een 'wat als' afvraagt. Ik heb totaal geen spijt van mijn beslissing gehad. Dat is allemaal gissen, maar ik ben volledig mijn gevoel gevolgd."

Ondanks geen 'happily ever after' voor Chris en Jakop, heeft het programma toch meerdere liefdes laten opbloeien. Zo hebben kandidaten Marcel en Julien in de reünie-aflevering onthuld dat ze een relatie met elkaar hebben. Ook Angelo, Lars en Rick hebben inmiddels een man buiten het programma om gevonden.

In het vorige seizoen was Marvin Wijnans uit Tegelen nog Prince Charming.

Lees ook: Prince Charming met Tegelse Marvin eindigt met plottwist

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen