Overslaan en naar de inhoud gaan

Primeur voor BAL Weert: voor het eerst play-offs

Geplaatst opzondag 4 april 2021 - 11:49

Het was geen echte verrassing, maar het maakte de plaatsing van BAL voor de play-offs niet minder bijzonder. De talenten uit Weert plaatsten zich voor de eerste keer voor het toetje van het seizoen.

Tegen Almere Sailors was de thuisploeg in Sporthal Boshoven de hele wedstrijd de bovenliggende partij. In het eerste deel van de wedstrijd werd het verschil gemaakt: 52-20 was de stand halverwege.

Foto: Wedstrijd BAL Weert tegen Almere Sailors (3 apr 2021)
Foto: Frank Kerbusch/ PubliciteitsVisie

De ploeg van coach Radenko Varagic nam in het tweede deel wat gas terug, maar de zege kwam bij nooit in gevaar: 96-58.

BAL mag zich nu gaan opmaken voor een mooie ontknoping van het seizoen. De ploeg uit Weert ontmoet in de eerste ronde van de play-offs de winnaars uit de de Elite A competitie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen