Overslaan en naar de inhoud gaan

Primeur: nieuwe single Rowwen Hèze om middernacht op L1

Geplaatst opdinsdag 5 maart 2019 - 23:11

De muziek van Rowwen Hèze heeft de afgelopen vastelaovesdaag uit menig speaker geschald.

De Americaanse band is immers al jaren leverancier van feestmuziek die uitstekend bij het feest van vastelaovend past.

Om middernacht op L1 Radio
De band doet echter ook aan nazorg. De nieuwe single 'Vastenoavend is vurbeej' kijkt met enige weemoed terug op volksfeest nummer 1. Om klokslag 00:00 uur, in de nacht van vastelaovesdinsdag op Aswoensdag, zal het nummer voor het eerst te horen zijn op L1 Radio. Het reguliere NOS-journaal op dat tijdstip vervalt hierdoor.

Én op L1 Televisie
De clip, gemaakt door L1 op basis van historische carnavalsbeelden uit het Tijd voor Toen-archief zal eveneens komende nacht zijn première beleven, direct na de uitzending van de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale op L1 Televisie.

Streamen
'Vastenoavend is vurbeej' is vanaf dan ook te streamen via de bekende online-kanalen. Het nummer staat op het nieuwe Rowwen Hèze album 'Voorwaartsch' dat op 26 april verschijnt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen