Overslaan en naar de inhoud gaan

Primeur: nieuwe single Rowwen Hèze om middernacht op L1

Geplaatst opdinsdag 5 maart 2019 - 23:11

De muziek van Rowwen Hèze heeft de afgelopen vastelaovesdaag uit menig speaker geschald.

De Americaanse band is immers al jaren leverancier van feestmuziek die uitstekend bij het feest van vastelaovend past.

Om middernacht op L1 Radio
De band doet echter ook aan nazorg. De nieuwe single 'Vastenoavend is vurbeej' kijkt met enige weemoed terug op volksfeest nummer 1. Om klokslag 00:00 uur, in de nacht van vastelaovesdinsdag op Aswoensdag, zal het nummer voor het eerst te horen zijn op L1 Radio. Het reguliere NOS-journaal op dat tijdstip vervalt hierdoor.

Én op L1 Televisie
De clip, gemaakt door L1 op basis van historische carnavalsbeelden uit het Tijd voor Toen-archief zal eveneens komende nacht zijn première beleven, direct na de uitzending van de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale op L1 Televisie.

Streamen
'Vastenoavend is vurbeej' is vanaf dan ook te streamen via de bekende online-kanalen. Het nummer staat op het nieuwe Rowwen Hèze album 'Voorwaartsch' dat op 26 april verschijnt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen