Kantoor Prime Champ

Lagere straffen in zaak Prime Champ: vrijspraak uitbuiting

Oud-directeur Geert Verdellen van champignonkwekerij Prime Champ heeft in hoger beroep negen maanden celstraf en een taakstraf van 240 uur gekregen. Hij is vrijgesproken van uitbuiting.

champignons plukken, teelt (stock)
Oud-directeur van Prime Champ in hoger beroep strijdbaar

Boosheid en ontkenning voeren de boventoon bij oud-directeur Geert Verdellen van champignonreus Prime Champ over de straf waartoe hij in 2016 werd veroordeeld voor uitbuiting en fraude.

Champignons plukken (11 nov 2020)
Oud-directeur Prime Champ moet staat ruim drie ton betalen

Oud-directeur Geert Verdellen van champignonbedrijf Prime Champ moet ruim 300.000 euro betalen aan de staat. Dit bedrag heeft hij volgens de rechtbank geïnd met criminele activiteiten met zijn onderneming.

Champignons plukken (11 nov 2020)
OM wil tonnen van sjoemelende oud-directeur Prime Champ

Als het aan justitie ligt, moet oud-directeur Geert Verdellen van champignonbedrijf Prime Champ ruim 860.000 euro betalen vanwege uitbuiting van een aantal Poolse pluksters.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond