Kantoor Prime Champ

Lagere straffen in zaak Prime Champ: vrijspraak uitbuiting

Oud-directeur Geert Verdellen van champignonkwekerij Prime Champ heeft in hoger beroep negen maanden celstraf en een taakstraf van 240 uur gekregen. Hij is vrijgesproken van uitbuiting.

champignons plukken, teelt (stock)
Oud-directeur van Prime Champ in hoger beroep strijdbaar

Boosheid en ontkenning voeren de boventoon bij oud-directeur Geert Verdellen van champignonreus Prime Champ over de straf waartoe hij in 2016 werd veroordeeld voor uitbuiting en fraude.

Champignons plukken (11 nov 2020)
Oud-directeur Prime Champ moet staat ruim drie ton betalen

Oud-directeur Geert Verdellen van champignonbedrijf Prime Champ moet ruim 300.000 euro betalen aan de staat. Dit bedrag heeft hij volgens de rechtbank geïnd met criminele activiteiten met zijn onderneming.

Champignons plukken (11 nov 2020)
OM wil tonnen van sjoemelende oud-directeur Prime Champ

Als het aan justitie ligt, moet oud-directeur Geert Verdellen van champignonbedrijf Prime Champ ruim 860.000 euro betalen vanwege uitbuiting van een aantal Poolse pluksters.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen