Overslaan en naar de inhoud gaan

Primark wil nog steeds naar Heerlen

Geplaatst opdinsdag 7 april 2015 - 22:16

Kledingdiscounter Primark wil nog steeds naar de Promenade in Heerlen. Dat zegt wethouder Barry Braeken van centrumontwikkeling.

Vorige week werd bekend dat ontwikkelaar Multi Vastgoed een overeenkomst met Heerlen heeft ontbonden.

De Plu
Multi zou op de plek van het leegstaande winkel-kantoorcomplex De Plu nieuwe winkelruimte met daarboven een Stadskantoor bouwen, maar kon niet langer garanderen dat die op tijd af zou zijn.

Niet van tafel
Volgens wethouder Braeken (PvdA/OPH ) is het plan voor ‘Schinkelkwadrant Zuid’ daarmee niet helemaal van tafel. "Multi Vastgoed oriënteert zich op een aangepast plan waarin de winkelfunctie blijft. Primark geeft aan dat het hier nog steeds naar toe wil en daarover nog met Multi in gesprek is."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stadskantoor Heerlen niet in nieuwe 'Plu'
Sloop De Plu in Heerlen officieel van start
Sloop voormalig winkelcentrum De Plu in Heerlen van start
Winkelcentrum De Plu in Heerlen dit jaar tegen de vlakte
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen