Overslaan en naar de inhoud gaan

Primark roept 'gevaarlijke' kindershirts terug

Geplaatst opwoensdag 21 juni 2017 - 18:11

Kledingketen Primark heeft alarm geslagen over loslatende drukknoopjes op een kindershirt.

Gebleken is dat de drukknopen van een bepaald model shirt voor meisjes tot 8 jaar los kunnen raken. Jonge kinderen zouden die knoopjes vervolgens in hun mond kunnen steken, waardoor volgens Primark verstikkingsgevaar kan ontstaan.

Geld terug
Het bedrijf zegt de veiligheid van klanten centraal te stellen. Klanten die zo'n meisjesshirt hebben gekocht kunnen dat terugbrengen naar een Primark-winkel. Ze krijgen dan, ook zonder aankoopbon, het geld terug. Het gaat om shirts van Kimball met de nummers 46943, 69043, 93991, 35956 en 07678.

Primark heeft één vestiging in Limburg, in Venlo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Personeel Primark Venlo klaagt over arbeidsomstandigheden
Twijfels over komst Primark naar Heerlen
Primark ziet af van vestiging in Heerlen
Primark Venlo opent deuren
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen