Primark winkelen shoppen

Ketens H&M en Primark hopen binnenkort weer te openen

De winkelketens H&M en Primark hopen binnenkort weer de deuren open te gooien voor publiek. Zij gingen in maart dicht vanwege de coronacrisis.

'Vrouw probeert meisje (12) te ontvoeren in Primark'

Een vrouw zou vorig weekend geprobeerd hebben om een 12-jarig meisje uit Zuid-Limburg te ontvoeren in de Primark in Eindhoven.

Primark roept 'gevaarlijke' kindershirts terug

Kledingketen Primark heeft alarm geslagen over loslatende drukknoopjes op een kindershirt.

Personeel Primark Venlo klaagt over arbeidsomstandigheden

Werknemers van de Primark-vestiging in Venlo klagen net als hun collega's in andere vestigingen over de arbeidsomstandigheden bij de budget-modeketen.

Pop-ups in V&D Heerlen

In het afgelopen week leeggekomen V&D-pand in Heerlen komen voorlopig één of meerdere pop-upzaken - tijdelijke winkels die even snel weer kunnen verdwijnen als dat ze verschijnen.

Primark Venlo Stroomstoring (16 maart 2016)
Mensen vast in Primark-lift vanwege stroomstoring

De brandweer heeft een aantal klanten uit de lift van de Primark in Venlo gehaald. De mensen zaten daar vast vanwege een stroomstoring in het centrum van de stad.

Primark ziet af van vestiging in Heerlen

De populaire Ierse kledingdiscounter Primark ziet volgens goed ingevoerde bronnen in de vastgoedwereld af van een vestiging in Heerlen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten