Overslaan en naar de inhoud gaan

Prima resultaten voor Bevo en Lions

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:59

In de BeNe-League hebben de beide Limburgse teams prima resultaten geboekt.

De handballers van Bevo HC zorgden voor een verrassing door bij de winnaar van de BENE-League, Achilles Bocholt met 19-22 te winnen.

Marge
Bij rust leidde Bocholt met klein verschil, 9-8. In de tweede helft kwam Herpertz/Bevo op voorsprong (11-12). Nadat de club uit Panningen de marge had vergroot tot vier (14-18) kwam Bocholt in de slotfase terug tot twee doelpunten.

Bevo hield stand en pakt de eerste punten van de competitie.

Tweede zege
OCI-Lions heeft zaterdagavond zijn tweede overwinning gepakt. In Hasselt werd het een krappe 31-30 zege voor de Sittardse club. Bij rust leidde Lions met 16-14. Hasselt vocht zich terug en kwam bij 30-30 op gelijke hoogte. In het spannende slot kwam de winnende treffer van Jasper Adams.

Lions heeft nu 4 punten en staat op de vijfde plek in de BeNe-League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen