Overslaan en naar de inhoud gaan

Prima resultaten voor Bevo en Lions

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:59

In de BeNe-League hebben de beide Limburgse teams prima resultaten geboekt.

De handballers van Bevo HC zorgden voor een verrassing door bij de winnaar van de BENE-League, Achilles Bocholt met 19-22 te winnen.

Marge
Bij rust leidde Bocholt met klein verschil, 9-8. In de tweede helft kwam Herpertz/Bevo op voorsprong (11-12). Nadat de club uit Panningen de marge had vergroot tot vier (14-18) kwam Bocholt in de slotfase terug tot twee doelpunten.

Bevo hield stand en pakt de eerste punten van de competitie.

Tweede zege
OCI-Lions heeft zaterdagavond zijn tweede overwinning gepakt. In Hasselt werd het een krappe 31-30 zege voor de Sittardse club. Bij rust leidde Lions met 16-14. Hasselt vocht zich terug en kwam bij 30-30 op gelijke hoogte. In het spannende slot kwam de winnende treffer van Jasper Adams.

Lions heeft nu 4 punten en staat op de vijfde plek in de BeNe-League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen