Overslaan en naar de inhoud gaan

Prijzenregen voor wielloze wagentjes uit Nederweert

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 14:13

ETF Ride Systems uit Nederweert is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen op de grootste pretparkvakbeurs van Europa.

In totaal was de internationale pretparkleverancier uit Nederweert bij vier prijzen betrokken.

Die zijn maandag en woensdag uitgereikt tijdens de IAAPA EXPO EUROPE in Parijs. De vakjury bestaat uit specialisten uit de pretparkindustrie.

Efteling
"Alle prijzen houden verband met onze multimover", laat een woordvoerster van het bedrijf weten. De multimover die ETF heeft ontwikkeld, is in Nederland vooral bekend als het 'wielloze wagentje' in de Efteling-attractie Symbolica.

Sesamstraat
Meest in het oog springend zijn de 'Europese Ride van het Jaar' en 'Beste Family Ride van het Jaar'. Deze vermeldingen krijgt ETF voor de bijdrage aan de attractie Sesame Street in het Spaanse Port AventuraPark.

Walibi
De derde award is die voor 'Beste Toegepaste Techniek' en krijgt het bedrijf uit Nederweert voor de technische bijdrage aan de Popcorn Revenge. Die is mei is geopend is in het Walibi-park in het Belgische Waver en ook in die attractie nemen de bezoekers plaats in een multimover.

Symbolica
Bij de categorie 'Beste Darkride van Europa' had ETF ook een vinger in de pap. De Efteling eindigde op de tweede plaats, met de attractie Symbolica waar de Midden-Limburgse firma ook de multimover voor heeft geleverd.

In 2018 viel de multimover op dezelfde beurs ook al in de prijzen. "Dat was in het kader van een award voor de attractie Bazyliszek in het Poolse pretpark Legendia", zegt de woordvoerster.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen