Overslaan en naar de inhoud gaan

Prijzenregen voor wielloze wagentjes uit Nederweert

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 14:13

ETF Ride Systems uit Nederweert is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen op de grootste pretparkvakbeurs van Europa.

In totaal was de internationale pretparkleverancier uit Nederweert bij vier prijzen betrokken.

Die zijn maandag en woensdag uitgereikt tijdens de IAAPA EXPO EUROPE in Parijs. De vakjury bestaat uit specialisten uit de pretparkindustrie.

Efteling
"Alle prijzen houden verband met onze multimover", laat een woordvoerster van het bedrijf weten. De multimover die ETF heeft ontwikkeld, is in Nederland vooral bekend als het 'wielloze wagentje' in de Efteling-attractie Symbolica.

Sesamstraat
Meest in het oog springend zijn de 'Europese Ride van het Jaar' en 'Beste Family Ride van het Jaar'. Deze vermeldingen krijgt ETF voor de bijdrage aan de attractie Sesame Street in het Spaanse Port AventuraPark.

Walibi
De derde award is die voor 'Beste Toegepaste Techniek' en krijgt het bedrijf uit Nederweert voor de technische bijdrage aan de Popcorn Revenge. Die is mei is geopend is in het Walibi-park in het Belgische Waver en ook in die attractie nemen de bezoekers plaats in een multimover.

Symbolica
Bij de categorie 'Beste Darkride van Europa' had ETF ook een vinger in de pap. De Efteling eindigde op de tweede plaats, met de attractie Symbolica waar de Midden-Limburgse firma ook de multimover voor heeft geleverd.

In 2018 viel de multimover op dezelfde beurs ook al in de prijzen. "Dat was in het kader van een award voor de attractie Bazyliszek in het Poolse pretpark Legendia", zegt de woordvoerster.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen