Overslaan en naar de inhoud gaan

Prijzenregen voor wielloze wagentjes uit Nederweert

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 14:13

ETF Ride Systems uit Nederweert is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen op de grootste pretparkvakbeurs van Europa.

In totaal was de internationale pretparkleverancier uit Nederweert bij vier prijzen betrokken.

Die zijn maandag en woensdag uitgereikt tijdens de IAAPA EXPO EUROPE in Parijs. De vakjury bestaat uit specialisten uit de pretparkindustrie.

Efteling
"Alle prijzen houden verband met onze multimover", laat een woordvoerster van het bedrijf weten. De multimover die ETF heeft ontwikkeld, is in Nederland vooral bekend als het 'wielloze wagentje' in de Efteling-attractie Symbolica.

Sesamstraat
Meest in het oog springend zijn de 'Europese Ride van het Jaar' en 'Beste Family Ride van het Jaar'. Deze vermeldingen krijgt ETF voor de bijdrage aan de attractie Sesame Street in het Spaanse Port AventuraPark.

Walibi
De derde award is die voor 'Beste Toegepaste Techniek' en krijgt het bedrijf uit Nederweert voor de technische bijdrage aan de Popcorn Revenge. Die is mei is geopend is in het Walibi-park in het Belgische Waver en ook in die attractie nemen de bezoekers plaats in een multimover.

Symbolica
Bij de categorie 'Beste Darkride van Europa' had ETF ook een vinger in de pap. De Efteling eindigde op de tweede plaats, met de attractie Symbolica waar de Midden-Limburgse firma ook de multimover voor heeft geleverd.

In 2018 viel de multimover op dezelfde beurs ook al in de prijzen. "Dat was in het kader van een award voor de attractie Bazyliszek in het Poolse pretpark Legendia", zegt de woordvoerster.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen