Overslaan en naar de inhoud gaan

Preuvenemint ook voor dit jaar afgelast

Geplaatst opmaandag 19 april 2021 - 15:35

Het Preuvenemint in Maastricht gaat ook dit jaar niet door vanwege de coronacrisis.

Dat meldt Chapeau Magazine maandag.

Financiële risico's
Volgens Chapeau heeft de organisatie afgelopen weekend de knoop doorgehakt omdat er nog veel onzeker is vanwege de coronapandemie. Het culinaire openluchtevenement tóch organiseren, neemt te veel financiële risico's met zich mee.

Goed doel
Het Preuvenemint wordt elk jaar het laatste weekend van augustus gehouden. Op het Vrijthof kan dan genoten worden van culinaire versnaperingen. De opbrengst van het vierdaagse evenement gaat naar het goede doel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen