Preuvenemint Maastricht

Bekende Belgische tv-kok komt naar Preuvenemint

De Belgische chef-kok Wout Bru komt deze zomer naar het Preuvenemint in Maastricht.

Justitie: 'Preuvenemint-beveiligers waren agressief'

Beveiligers van het Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht hebben tijdens de laatste editie van het culinaire evenement 'agressief opgetreden' tegen bezoekers. Dat stelt justitie, op basis van camerabeelden.

Eerste editie Chasse Patate: 26.500 euro voor goede doelen

Tijdens de eerste editie van Chasse Patate, voorheen bekend als de Preuvenetour, is een bedrag van 26.500 euro bij elkaar gefietst voor goede doelen.

Het jaarlijkse Preuvenemint is weer begonnen in Maastricht

Het jaarlijkse culinaire evenement Preuvenemint is donderdagavond geopend in Maastricht.

Senioren regelen verkeer bij Preuvenemint

Een clubje senioren regelt tijdens de op- en afbouw van het Preuvenemint in Maastricht het verkeer rondom het festivalterrein. Ze halen daarmee geld op voor diverse verenigingen in hun woonplaats Stein.

Maastrichtse sterrenzaak na conflict terug op Preuvenemint

Na jarenlange afwezigheid keert sterrenrestaurant Beluga dit jaar terug op Preuvenemint.

Nieuwe wielertocht voor het goede doel rond Preuvenemint

De Preuvenetour, de jaarlijkse wielertocht door Zuid-Limburg voor het goede doel, maakt een 'doorstart'. Het nieuwe evenement is Chasse Patate gedoopt.

Keuzes, keuzes, keuzes: Limburg bomvol festivals

Dit weekend is het drukste festivalweekend in Limburg. Van Noord tot Zuid kun je terecht voor muziek, theater, dans en country.

Extra maatregelen tijdens heetste Preuvenemint ooit

Het organiserende Struyskommitee en de tientallen restauranthouders op het Preuvenemint in Maastricht hebben extra maatregelen getroffen tegen de hitte.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten