Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Pretpark Yumble Roermond gaat alweer dicht'

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2015 - 22:21

Het nieuwe pretpark Yumble in Roermond gaat een paar maanden na de opening alweer dicht.

Het nieuwbakken pretpark bij het Outlet Center gaat voorlopig niet meer open, meldt pretparkwebsite Looopings naar aanleiding van berichten op een pretparkforum.

Kaartjes bestellen
Op de website van Yumble is het niet langer mogelijk om entreekaartjes te bestellen. De website van moederbedrijf Brand New Leisure is niet langer in de lucht.

Storm van kritiek
Het attractiepark kreeg al bij de opening een storm van kritiek te verduren. Eerder gaf marketingmanager Rian Ramaekers al toe dat Yumble die kritiek deels aan zichzelf te wijten heeft. "In de promotiecampagne heten we attractiepark. Daardoor worden we vergeleken met traditionele pretparken. Ten onrechte, Yumble is echt bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar."

Bij Yumble was dinsdagavond niemand bereikbaar voor commentaar.

Foto: Maartje van Berkel (MGL)
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schuld Yumble minimaal 7,5 miljoen euro
'Kans op doorstart van Yumble is nihil'
Boedel van attractiepark Yumble wordt geveild
Kijkdag bij attractiepark Yumble in Roermond
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen