Toverland Dwervelwind

Weer volle achtbanen in Toverland: 'Mag van de instanties'

Bezoekers van Toverland staan weer ietsje minder lang in de rij. Het pretpark heeft namelijk besloten dat de anderhalve meter afstand in drie achtbanen en de wildwaterbaan niet meer hoeft. Daardoor worden alle zitplaatsen in de attracties weer opgevuld.

Land van Toos Toverland
Componist Toverland verdient alsnog geld aan Land van Toos

Componist Maarten Hartveldt moet een hogere vergoeding krijgen voor de muziek die hij onder meer voor attractiepark Toverland in Sevenum heeft gecomponeerd. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald.

Limburgs Efteling-koppel Conny en Ronald Ots_HD
Video: honderdste ritje voor Limburgse Efteling-fan

Efteling-fan Conny Ots uit Geleen heeft donderdag haar honderdste ritje gemaakt in de nieuwe achtbaan van het pretpark in Kaatsheuvel. Een mijlpaal, want de attractie is pas één maand open.

ANP-350432276
Heerlenaar langer ambassadeur Disneyland Parijs

De uit Heerlen afkomstige Giona Prevete blijft nog tot eind volgend jaar de officiële ambassadeur van Disneyland Parijs.

Bubbelbad zwembad
Belgische pretparken, theaters, zwembaden in juli weer open

De zwembaden, pretparken, binnenspeeltuinen, wellnesscentra, theater-, bioscoop- en feestzalen mogen vanaf woensdag 1 juli in België weer de deuren openen.

Achtbaan Fenix Toverland
Vloggers brengen nacht door in gesloten attractiepark

Twee vloggers hebben deze week een nacht in attractiepark Toverland in Sevenum doorgebracht.

toverland (FOTO NIET MEER GEBRUIKEN!)
Toverland op verjaardag coronaproof heropend

Na ruim twee maanden heeft pretpark Toverland zijn poorten weer geopend voor het publiek

Toverland Dwervelwind
Toverland test coronamaatregelen tijdens 'oefenavond'

Attractiepark Toverland gaat volgende week met een kleine groep mensen testen of de genomen coronamaatregelen werken.

toverland aan het werk  (24 apr 2020)
Toverland bereidt zich voor op coronamaatregelen in zomer

Pretpark Toverland in Sevenum wil in de zomermaanden weer open. Medewerkers van het attractiepark werken hard om alles klaar te maken om heropening mogelijk te maken terwijl de coronamaatregelen gelden.

Toverland
Maximumaantallen bezoekers Toverland na coronacrisis

Als Toverland in Sevenum na de coronacrisis weer opengaat, stelt het pretpark mogelijk een limiet aan het aantal bezoekers.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten