Overslaan en naar de inhoud gaan

Presentatoren-caroussel: L1 husselt in radioprogrammering

Geplaatst opvrijdag 22 december 2017 - 12:15

De programmering van L1 Radio gaat op de schop. Vanaf maandag 8 januari gaat er veel veranderen op de radiozender.

Presentator Tom Jessen stopt na ruim vijf jaar bij de ochtendshow van L1. Zijn plek wordt overgenomen door Tim op het Broek, die nu nog in de middag te horen is. Hij vormt een duo met Maarten Bonnemaijers, die blijft bij de ochtendshow.

Spannend
"De ochtend is het spannendste dagdeel op de radio, met een heel eigen flow", zegt de nieuwe ochtendjock. "Hoe tof is het om Limburg samen met Maarten wakker te maken met het laatste nieuws en lekkere muziek?"

Experiment
De verandering van de presentatoren wordt gecombineerd met een experiment in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Op werkdagen beginnen de live-uitzendingen van L1 Radio een uur eerder, om 06:00 uur. "Het is interessant om te zien wat live radio vanaf 06:00 uur ons oplevert. We hopen dat het onze plek in de top 3 van best beluisterde stations in Limburg kan verstevigen", zegt hoofdredacteur Leo Hauben.

Andere stemmen
Ook in de middaguren zijn vanaf januari andere stemmen te horen. Sjoerd Duijkaerts gaat samen met Dennis Ewald de avondshow presenteren. In de middaguren zijn Stefan Collaris en Rian Moonen te horen.

L1 Radio hoort bij de drie best beluisterde radiozenders in Limburg, samen met 3FM en NPO Radio 2.

Lees alles over de wijzigingen op L1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen