Overslaan en naar de inhoud gaan

Predikende man veroorzaakt onrust

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 15:11

Buurtbewoners in Weert hebben woensdagmiddag de politie gebeld nadat ze een man zagen prediken.

Volgens WeertdeGekste zagen buurtbewoners de man op een matje zitten de ingang van de kerk op Leuken.

Onrust
Volgens een woordvoerder van de politie zorgde de man voor wat onrust onder buurtbewoners. "We zijn daar gaan kijken en hebben de man overgedragen aan de crisisdienst. De man was meewerkend."

Volgens de lokale website zou de man hebben geroepen dat alle ongelovigen zouden sterven in de naam van Allah. De man zou zich ook verplaatst hebben naar de naastgelegen school waar op dat moment ouders stonden te wachten om hun kinderen op te halen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen