Overslaan en naar de inhoud gaan

Precieze tipgever presenteert boeven op dienblaadje

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 22:47

In Heythuysen zijn zondag twee Roemenen aangehouden na een wel heel precieze tip van een verontruste inwoner van die plaats.

De melder gaf exact de plek, het type en de kleur van het voertuig én het kenteken van de auto van het verdachte tweetal door.

Snode plannen
De mannen waren opgevallen, omdat ze door voortuinen liepen en woningen bekeken. De politie ging met enkele patrouilles poolshoogte nemen op het Julianaplein en trof daar het tweetal aan.

Gestolen auto
Een van de mannen had geen ID-bewijs bij zich. De auto bleek bovendien in het buitenland te zijn gestolen. Het voertuig wordt door de politie terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar.

De twee Roemenen zitten nog vast voor onderzoek.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen