Overslaan en naar de inhoud gaan

Prank Jamai mislukt; broertjes vluchten weg voor cameraploeg

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 19:13

Ze moesten met de neus op de feiten worden gedrukt, de broertjes Justen en Julian uit Sint Odiliënberg.

Moeder Laura Bonné gaf de jongens op voor het programma Hoe zal ik het zeggen, een nieuw candid camera-programma van RTL4. Presentator Jamai Loman liet voor de camera's zien hoe smerig de kamer was waar de jongens sliepen.

Figuranten
Een groep van vijftig figuranten werd ingehuurd om met protestborden te laten zien dat ze eindelijk eens hun kamer moesten opruimen. Toen de jongens uit school naar huis fietsten, werd het hun de heet onder de voeten en in het begin van de straat kozen ze het hazenpad.

Moeder
Het plan leek in duigen te vallen en de opnames werden tijdelijk stilgelegd. Uiteindelijk wist de moeder ze te overtuigen om terug naar huis te komen en kon Jamai de prank uitleggen.

Sterk overtrokken
Jamai vond de reportage niet mislukt. "Zo kan het gaan. De prank lijkt dan mislukt, maar de boodschap is duidelijk en ook de broertjes konden later de lol er van in zien." Volgens Justin en Julian is de rommel wel sterk overtrokken. Het lijkt alsof het productieteam van het programma de problemen wat heeft vergroot. Maar er zal nog wel over nagepraat worden in het gezin.

De eerste aflevering van Jamai heeft donderdagavond zo'n 486.000 kijkers getrokken en staat op de 24e plek van de 25 meest bekeken programma's van het kijkonderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen