Overslaan en naar de inhoud gaan

PowNed maakt serie over Limburgse rijkeluiskinderen

Geplaatst opwoensdag 16 maart 2016 - 14:02

Omroep PowNed gaat een tv-reeks maken over Limburgse rijkeluiskinderen.

Dat in navolging van de serie Niet Lullen Maar Poetsen die eind vorig jaar Rotterdamse societyjongeren toonde. In het programma dat werd uitgezonden op NPO3 vielen vooral realitysterren Koen en Gigi in de smaak, die zich ontpopten als de jongere versie van Gerard Joling en Gordon.

Limburgse jongeren
Omroepbaas Dominique Weesie bevestigt nu dat de nieuwe reeks aandacht zal geven aan Limburgse jongeren. Tegen BNR Nieuwsradio zegt hij dat de serie hartstikke goed draaide en dat het tweede seizoen nu gemaakt wordt. Het programma zal opnieuw ‘hardwerkende rijkeluiskinders’ tonen die met man en macht proberen hun start-ups van de grond te krijgen.

Rutger Castricum
Wanneer de serie op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. PowNed-presentator Rutger Castricum zal het programma net als in het eerste seizoen presenteren. Met realitysterren Koen en Gigi wordt ondertussen gesproken over het maken van een eigen serie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen