Overslaan en naar de inhoud gaan

PowNed maakt serie over Limburgse rijkeluiskinderen

Geplaatst opwoensdag 16 maart 2016 - 14:02

Omroep PowNed gaat een tv-reeks maken over Limburgse rijkeluiskinderen.

Dat in navolging van de serie Niet Lullen Maar Poetsen die eind vorig jaar Rotterdamse societyjongeren toonde. In het programma dat werd uitgezonden op NPO3 vielen vooral realitysterren Koen en Gigi in de smaak, die zich ontpopten als de jongere versie van Gerard Joling en Gordon.

Limburgse jongeren
Omroepbaas Dominique Weesie bevestigt nu dat de nieuwe reeks aandacht zal geven aan Limburgse jongeren. Tegen BNR Nieuwsradio zegt hij dat de serie hartstikke goed draaide en dat het tweede seizoen nu gemaakt wordt. Het programma zal opnieuw ‘hardwerkende rijkeluiskinders’ tonen die met man en macht proberen hun start-ups van de grond te krijgen.

Rutger Castricum
Wanneer de serie op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. PowNed-presentator Rutger Castricum zal het programma net als in het eerste seizoen presenteren. Met realitysterren Koen en Gigi wordt ondertussen gesproken over het maken van een eigen serie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen