Overslaan en naar de inhoud gaan

PowNed maakt serie over Limburgse rijkeluiskinderen

Geplaatst opwoensdag 16 maart 2016 - 14:02

Omroep PowNed gaat een tv-reeks maken over Limburgse rijkeluiskinderen.

Dat in navolging van de serie Niet Lullen Maar Poetsen die eind vorig jaar Rotterdamse societyjongeren toonde. In het programma dat werd uitgezonden op NPO3 vielen vooral realitysterren Koen en Gigi in de smaak, die zich ontpopten als de jongere versie van Gerard Joling en Gordon.

Limburgse jongeren
Omroepbaas Dominique Weesie bevestigt nu dat de nieuwe reeks aandacht zal geven aan Limburgse jongeren. Tegen BNR Nieuwsradio zegt hij dat de serie hartstikke goed draaide en dat het tweede seizoen nu gemaakt wordt. Het programma zal opnieuw ‘hardwerkende rijkeluiskinders’ tonen die met man en macht proberen hun start-ups van de grond te krijgen.

Rutger Castricum
Wanneer de serie op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. PowNed-presentator Rutger Castricum zal het programma net als in het eerste seizoen presenteren. Met realitysterren Koen en Gigi wordt ondertussen gesproken over het maken van een eigen serie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen