ANP-369674003

Tirades en gesneuveld servies: Bram Krikke in Sittard

Tirades, spandoeken, Sint Joep én een confrontatie in een Sittardse winkel: het passeerde allemaal de revue in het op woensdagavond op NPO3 uitgezonden programma Onrecht.

Beelden Onno Hoes met toyboy toch niet onrechtmatig

De stiekem gemaakte beelden van een date van toenmalig burgemeester Onno Hoes van Maastricht zijn toch niet onrechtmatig uitgezonden door omroep PowNed.

Cameraman en journalist aangevallen in Blerick

Verslaggever Dennis Schouten van PowNed en zijn cameraman zijn donderdagmiddag aangevallen door een groep van vijftien jongeren in Blerick.

Artikel over verdronken Syriër was 'stompzinnige fout'

PowNed-baas Dominique Weesie (47) begrijpt de commotie die is ontstaan na een discutabel artikel over een verdronken Syriër op de website van 'zijn' omroep wel.

Excuses voor 'misselijkmakend artikel' dode jongen Blerick

Omroepbaas Dominique Weesie van PowNed heeft zijn excuses gemaakt over een artikel, waarin de vloer wordt aangeveegd met de zestienjarige jongen die maandagmiddag verdronk in het buitenbad in Blerick.

Toch vervolging voor stiekem filmen date Onno Hoes

Het Openbaar Ministerie moet omroep PowNed en Robbie Hasselt alsnog vervolgen voor het met een verborgen camera filmen en uitzenden van beelden van een date tussen Hasselt en Onno Hoes, destijds burgemeester van Maastricht.

Limburgers zijn mietjes
Video: 'Limburgers zijn mietjes'

Nergens anders in het land melden werknemers zich zo vaak ziek als in Limburg. Reden voor omroep POWNed om met een fruitmand af te reizen naar Weert.

Belastingbetaler betaalt niet voor PowNed-boete

De belastingbetaler draait niet op voor de boete die omroep PowNed waarschijnlijk moet betalen vanwege het uitzenden van geheime opnames van Onno Hoes.

'Belastingbetaler mag niet opdraaien voor PowNed-blunder'

De boete die PowNed moet betalen vanwege de geheime opnames met Onno Hoes, mag niet betaald worden van belastinggeld.

Onno Hoes is tevreden over uitspraak van de rechter

Onno Hoes is tevreden met de uitspraak van de rechter. Die oordeelde woensdag dat hij een schadevergoeding moet krijgen van omroep PowNed, voor het uitzenden van stiekem opgenomen beelden van een afspraakje van Hoes.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten