Overslaan en naar de inhoud gaan

Pover VVV onderuit in Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 22:02

Drie dagen na de gelukkige bekerzege (0-0 na 120 minuten, winst na strafschoppen) slaagde VVV er weer niet in om te scoren tegen FC Eindhoven. Deze keer bleef het niet zonder gevolgen: 1-0.

De slijtageslag in de beker, afgesloten met een gewonnen strafschoppenreeks, had zijn sporen achtergelaten bij VVV. De ploeg kon niet beschikken over de diensten van Guus Joppen en Vitalijs Maksimenko, beiden geblesseerd.

Met een daarnaast ook op enkele andere plaatsen gewijzigd elftal kon VVV aanvankelijk weinig potten breken in het Jan Louwers Stadion.

Kopbal
Na een klein half uur kwam de thuisploeg op voorsprong door een kopbal van Anthony van den Hurk. Dat doelpunt vormde het sein voor meer Venlose dadendrang richting de Eindhovense goal.

De gasten schiepen drie corners in kort tijdsbestek. Twee daarvan leverden gevaar op, maar Tom Muyters hield zijn doel droog.

Kwaliteitsverschil
Buiten die korte opleving na het Eindhovense doelpunt wekte VVV geen moment de indruk iets aan de opgelopen achterstand te kunnen doen.

De thuisploeg was ook na de thee de bovenliggende partij, zonder het kwaliteitsverschil nog op het scorebord tot uitdrukking te brengen.

Afstandsschot
Matchwinnaar Anthony van den Hurk was met een geplaatst afstandsschot nog het dichtst bij een tweede doelpunt.

"Dinsdag was Eindhoven in vele facetten van het spel beter, vandaag waren zij iets gelukkiger. Eigenlijk was er niet zoveel in de hand. We hadden wellicht een puntje verdiend", vond Maurice Steijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Grote puzzel voor VVV-coach Steijn
VVV - Helmond Sport, 3 oktober 2014
Nipte zege voor VVV tegen Helmond Sport
Steijn gaat niet snijden in elftal VVV-Venlo
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen