Overslaan en naar de inhoud gaan

Pover VVV onderuit in Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 22:02

Drie dagen na de gelukkige bekerzege (0-0 na 120 minuten, winst na strafschoppen) slaagde VVV er weer niet in om te scoren tegen FC Eindhoven. Deze keer bleef het niet zonder gevolgen: 1-0.

De slijtageslag in de beker, afgesloten met een gewonnen strafschoppenreeks, had zijn sporen achtergelaten bij VVV. De ploeg kon niet beschikken over de diensten van Guus Joppen en Vitalijs Maksimenko, beiden geblesseerd.

Met een daarnaast ook op enkele andere plaatsen gewijzigd elftal kon VVV aanvankelijk weinig potten breken in het Jan Louwers Stadion.

Kopbal
Na een klein half uur kwam de thuisploeg op voorsprong door een kopbal van Anthony van den Hurk. Dat doelpunt vormde het sein voor meer Venlose dadendrang richting de Eindhovense goal.

De gasten schiepen drie corners in kort tijdsbestek. Twee daarvan leverden gevaar op, maar Tom Muyters hield zijn doel droog.

Kwaliteitsverschil
Buiten die korte opleving na het Eindhovense doelpunt wekte VVV geen moment de indruk iets aan de opgelopen achterstand te kunnen doen.

De thuisploeg was ook na de thee de bovenliggende partij, zonder het kwaliteitsverschil nog op het scorebord tot uitdrukking te brengen.

Afstandsschot
Matchwinnaar Anthony van den Hurk was met een geplaatst afstandsschot nog het dichtst bij een tweede doelpunt.

"Dinsdag was Eindhoven in vele facetten van het spel beter, vandaag waren zij iets gelukkiger. Eigenlijk was er niet zoveel in de hand. We hadden wellicht een puntje verdiend", vond Maurice Steijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Grote puzzel voor VVV-coach Steijn
VVV - Helmond Sport, 3 oktober 2014
Nipte zege voor VVV tegen Helmond Sport
Steijn gaat niet snijden in elftal VVV-Venlo
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen