Weertenaren niet onder indruk van potloodventer

Omdat hij weigerde zijn jongeheer terug in zin broek te doen, is zaterdagavond in Weert een potloodventer opgepakt.

Vijftien potloodventers gepakt na zomer met 118 meldingen

De Limburgse politie heeft vijf verdachten gehoord die verantwoordelijk worden gehouden voor een aantal gevallen van potloodventerij.

Potloodventende automobilist valt vrouw lastig

Een potloodventer heeft maandagmorgen in het buitengebied van Hulsberg een voorbijganger lastiggevallen.

Politie pakt notoire schennispleger op

De politie heeft een man in de boeien geslagen die in de regio Sittard-Geleen vrouwen en jonge meisjes lastig viel door zijn geslachtsdeel te tonen.

Man toont 12-jarig meisje zijn geslachtsdeel

In Geleen is woensdagmiddag een 12-jarig meisje lastiggevallen door een man. Hij blokkeerde het meisje de weg en liet haar ongevraagd zijn geslachtsdeel zien.

Potloodventer valt minderjarig meisje lastig in Nederweert

Een potloodventer heeft woensdagavond een 16-jarig meisje lastig gevallen in Nederweert.

Potloodventer exhibitionist schennispleger
Potloodventer opgepakt in Heerlen

De politie in Heerlen heeft donderdag een potloodventer opgepakt.

Middagje zonnen in Asselt onsmakelijk verstoord

Een zomers middagje in de zon en aan het water bij Asselt werd zaterdagmiddag voor twee vrouwen onsmakelijk verstoord door een potloodventer.

Potloodventer krijgt klap van 14-jarig meisje

Een 14-jarig meisje uit Kaldenkerken, net over de grens bij Venlo, heeft maandagmorgen een potloodventer een klap verkocht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten