Overslaan en naar de inhoud gaan

Potloodventende automobilist valt vrouw lastig

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 15:29

Een potloodventer heeft maandagmorgen in het buitengebied van Hulsberg een voorbijganger lastiggevallen.

Dat meldt lokale nieuwssite De Hulsberger.

Weg kwijt
De exhibitionist had zijn auto geparkeerd op de Bosscherweg, waar hij een voorbijgangster de weg vroeg 'naar het centrum'. Toen die hem vertelde hoe de man moest rijden, kwam de man naar boven om te laten zien dat hij aan het masturberen was.

Witte Skoda
De vrouw liep daarop meteen verder en belde de politie. Volgens het bericht gaat het om een gezette blanke man van ongeveer 25 jaar met blond stekeltjeshaar, gekleed in een zwart T-shirt. Hij reed rond in een kleine witte auto, mogelijk een Skoda Citygo.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen