Overslaan en naar de inhoud gaan

Potloodventende automobilist valt vrouw lastig

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 15:29

Een potloodventer heeft maandagmorgen in het buitengebied van Hulsberg een voorbijganger lastiggevallen.

Dat meldt lokale nieuwssite De Hulsberger.

Weg kwijt
De exhibitionist had zijn auto geparkeerd op de Bosscherweg, waar hij een voorbijgangster de weg vroeg 'naar het centrum'. Toen die hem vertelde hoe de man moest rijden, kwam de man naar boven om te laten zien dat hij aan het masturberen was.

Witte Skoda
De vrouw liep daarop meteen verder en belde de politie. Volgens het bericht gaat het om een gezette blanke man van ongeveer 25 jaar met blond stekeltjeshaar, gekleed in een zwart T-shirt. Hij reed rond in een kleine witte auto, mogelijk een Skoda Citygo.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen