Overslaan en naar de inhoud gaan

Pot Leergeld Parkstad nu al op

Geplaatst opwoensdag 24 september 2014 - 8:12

Stichting Leergeld Parkstad is aan het eind van de zomer al door haar middelen heen.

Volgens voorzitter Ton Verjans heeft de hulpstichting dit jaar ‘een tsunami’ aan aanvragen voor ondersteuning gekregen. "De helft meer dan vorig jaar. En één keer zoveel als het jaar daarvoor. De financiële nood is hoog in Parkstad."

Minimum inkomen
De stichting ondersteunt kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, zodat die op school en daarbuiten kunnen meedoen. Niet door geld aan ouders over te maken, maar door rechtstreeks de kosten van het lidmaatschap van een vereniging, hulpmiddelen voor school of een andere noodzakelijke aanschaf te voldoen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Laptops voor kinderen in armoede in Parkstad
Venlo komt met nieuw armoedebeleid
Maastricht investeert extra in jeugdsport
Bergen raakt armoedegeld niet kwijt
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen