Overslaan en naar de inhoud gaan

PostNL begonnen met grote brievenbussenklus

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 6:00

PostNL is begonnen met het weghalen van honderden Limburgse brievenbussen.

De organisatie ruimt de komende weken 543 van de in totaal 1172 brievenbussen op.

Minder brieven
De
postpunten worden weggehaald omdat er steeds minder brieven en kaarten worden verstuurd. Het bedrijf heeft per brievenbus gemeten hoeveel er wordt gepost. De brievenbussen die het minst worden gebruikt verdwijnen nu. Vooral oudere mensen ervaren de nadelen van de maatregel. Zij versturen in verhouding nog vaker 'papieren' post. In sommige gevallen moeten ze nu verder lopen of rijden naar een brievenbus.

Nieuwe brievenbussen
De komende weken worden er ook nieuwe brievenbussen bijgeplaatst. Het nieuwe totaal in onze provincie komt daarmee op 699. De hele operatie moet op 10 maart zijn afgerond.

Lees ook: PostNL haalt honderden brievenbussen weg in Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen