Overslaan en naar de inhoud gaan

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband verhuist naar Limburg

Geplaatst opwoensdag 15 maart 2017 - 10:58

Motivatiecoach Emile Ratelband gaat in Maastricht wonen.

Hij verlaat zijn woning in de Achterhoek omdat hij dichter bij zijn 15 jaar oude dochter in de buurt wil wonen.

Lieve Beau
"Het is voor mij absoluut geen moeilijke beslissing om te verhuizen. Ik doe het voor mijn lieve Beau", zegt de mediapersoonlijkheid in Story.

Blij
Ratelband zag zijn dochter de afgelopen jaren weinig. Dit omdat hij in de clinch lag met een andere ex-vrouw over hun kinderen. Nu dit achter de rug is, heeft de positiviteitsgoeroe er voor gekozen er volledig voor zijn 15-jarige dochter te zijn. "Opeens zei ze: 'Papa, ik wil graag weer met je samen zijn'. Dat vind ik héél fijn", zegt hij in het roddelblad. "Ik ben zó blij dat ik straks met Beau in één huis woon. Gelukkig heeft mijn allerliefste vriendin Linda, met wie het nog steeds goed gaat, er geen enkel probleem mee dat Beau bij me komt wonen."

Lievelingetje
De 68-jarige vader, die bekend werd met zijn kreet Tjsakka en het lopen over hete kolen, heeft in totaal zeven kinderen: drie zoons en vier dochters. "Maar Beau is altijd het lievelingetje van papa geweest. Wij hebben een hele speciale band met elkaar."

Silvy Schmeitz, de moeder van Beau, heeft het moeilijk met de keuze van haar dochter. Maar Ratelband zegt: "Ze moet leren begrijpen dat onze dochter haar vader ook weleens beter wil leren kennen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ratelband verkoopt Ratelband in Kanne
Rob Geus-kenmerk voor Roermond en Maastricht
Timmerfabriek Maastricht kost 3,5 miljoen extra
Georgie Fame op podium MJAZZ
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen